nahaz.ro

 

 

Caricatura este un gen (categorie) aparte al artelor vizuale, de obicei un desen, deși poate fi executată și în alte tehnici, care reprezintă o persoană sau o situație printr-o exagerare intenționată a unor trăsături sau caracteristici, în scopul satirizării, ridiculizării sau atragerii atenției.

O caricatură reușită poate avea o țintă directă și poate fi mai elocventă decât multe alte mijloace vizuale sau auditive complexe și/sau sofisticate. Caricatura de calitate esențializează într-o singură formă vizuală ceea ce nu poate fi rostit de numeroase cuvinte sau discursuri întregi.

 

 
 
 
 

 

Caricaturi A3  (2005 – 2015)

Caricaturi 50/70 cm (2015 – 2020)

Caricaturi digitale (2015 – 2020)

 

Caricatura digitala se refera la un desen realizat manual intr-un mediu digital (Autodesk sketchbook), cu un stylus digital, avand avantajul de a putea fi imprimate orice marime, si pe orice suport.

 

Caricaturi digitale full detail

 

Lucrarea poate fi personalizata printr-un background care sa evidentieze trasaturile sau hobby-ul fiecaruia. La cerere, putem trimite o previzualizare a lucrarii, pentru a stii daca ne incadram in limitele cerintelor d-voastra.

Pentru fiecare detaliu in plus, pretul se recalculeaza in functie de complexitate.

*Atentie, lucram cu materialul clientului!